« Terug naar vorige pagina

Thuiszorg service Zaltbommel

Dit maakt het voor, veelal oudere, mensen mogelijk zelfstandig te blijven wonen, terwijl de vaak ingewikkelde medicatie toch professioneel en nauwkeurig wordt verzorgd. Ook wordt voor veel mensen de medicatie uitgezet met een volledig geautomatiseerd systeem, waarbij per dagdeel een zakje met medicijnen op naam wordt uitgezet.

Heeft u advies nodig omtrent uw medicatie?
Het kan voorkomen dat u na het afleveren van uw medicijnen nog vragen heeft: Kunnen de medicijnen wel bij elkaar zonder problemen worden gebruikt? Zijn de (bij)effecten te wijten aan het geneesmiddel? U kunt deze vragen altijd aan ons stellen! We staan u graag te woord!

Extra begeleiding bij het gebruik van hulpmiddelen of moderne medicijnvormen?
Het personeel in de apotheek is opgeleid om u goede en persoonlijke instructies te geven omtrent het gebruik van hulpmiddelen of moderne medicijn toedieningsvormen. Hiertoe is een volledig uitgeruste spreekkamer aanwezig. Vraag hiernaar in de apotheek!

Incontinentie of Ongewenst urineverlies? Wij hebben een betrouwbare en passende oplossing!
Lange tijd was ongewenst urineverlies/incontinentie een taboe waar veel mee werd getobd. Tegenwoordig is er een enorm assortiment aan incontinentiematerialen voor u verkrijgbaar. Onze medewerkers zijn getraind om het passende materiaal te vinden.
In de spreekkamer komen we zeker tot een goede keuze. Vervolgens krijgt u een probeerverpakking mee om te kijken of het echt goed bevalt. Indien mogelijk kunnen wij vervolgens de kosten van de materialen bij uw verzekering declareren. Wij leggen u graag uit hoe dit in zijn werk gaat.