« Terug naar vorige pagina

Herhaalservice Stadsapotheek Zaltbommel

Voor patiënten die ingeschreven staan bij een van de huisartsenpraktijken in Zaltbommel en Gameren bieden wij in samenwerking met uw huisarts de proactieve herhaalservice aan.

Wanneer u chronisch medicatie gebruikt kunt u uw medicatie in veel gevallen ook periodiek door de apotheek laten klaarzetten. Wij zorgen in overleg met uw arts dat deze op tijd voor u klaarstaan. U krijgt van ons bericht wanneer u de medicatie kunt ophalen of ze worden automatisch bij u thuisbezorgd. U hoeft dus zelf niet meer te bellen om een herhaalrecept aan te vragen.

Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u onderstaand formulier invullen. Op basis van de afleverhistorie berekenen wij wanneer u weer nieuwe medicijnen heeft. Als uw medicatie niet gelijk loopt, krijgt u de eerste keer afwijkende aantallen, zodat daarna alles gelijk loopt. Na deze berekening nemen wij contact met u op om u te laten weten welke medicijnen voor u klaarstaan en wanneer deze opgehaald kunnen worden.

 

Aanmelden herhaalservice Stadsapotheek Zaltbommel

Aanmeldformulier herhaalservice

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Vul hieronder de informatie in van de medicijnen in die u structureel gebruikt. Op basis van uw voorraad berekenen wij wanneer u weer nieuwe medicijnen nodig heeft. U krijgt een e-mail van ons zodra deze klaarliggen. N.B. Wanneer uw medicijnen niet gelijklopen ontvangt u de eerste keer afwijkende hoeveelheden medicijnen om alles gelijk te trekken.
    Naam medicijnSterkte (mg)Dosering (aantal per dag)Voorraad